ADNSU-da Elmi Şuranın iclası keçirilib

Mayın 29-da Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universitetində (ADNSU) Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib. ADNSU-nun rektoru, professor Mustafa Babanlı əvvəlcə gündəmdə duran məsələlər barədə məlumat verib.

Magistratura bölməsinin dekanı, dosent Əzizağa Qurbanov ADNSU-da magistr hazırlığının vəziyyəti barədə hesabat verib.

İclasda Azərbaycan-Fransız Universitetinin direktoru, dosent Vazeh Əskərovun illik hesabatı dinlənilib.

Elmi katib, dosent Yetər Əliyeva kvalifikasiya işləri barədə Elmi Şura üzvlərinə məlumat verib.

Elmi Şuranın iclasında, həmçinin ADNSU-da ingilis dilli tədrisin keyfiyyətinin qiymətləndirilməsi üzrə Komissiyanın hesabatı, bəzi fakültələrin elmi jurnallarının təsisi və redaksiya heyətinin təsdiq edilməsi, Elmi portalın məlumat bazasının yaradılması işinin sürətləndirilməsi və s. məsələlər müzakirə olunub.